Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

From red Bordeaux to absinthe green, from hot chocolate to capuccino: beverages, their referential colour terms and reflections on cultural differences

Liste complète des métadonnées

https://hal-inalco.archives-ouvertes.fr/hal-02484756
Contributeur : Svetlana Krylosova <>
Soumis le : mercredi 19 février 2020 - 16:11:57
Dernière modification le : jeudi 5 mars 2020 - 12:06:06

Identifiants

  • HAL Id : hal-02484756, version 1

Collections

Citation

Svetlana Krylosova, Annie Mollard-Desfour, Verena M. Schindler. From red Bordeaux to absinthe green, from hot chocolate to capuccino: beverages, their referential colour terms and reflections on cultural differences. Interim Meeting « Color and Food: From the Farm to the Table » of the International Colour Association, Oct 2010, Buenos Aires, Argentina. ⟨hal-02484756⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

11